Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Off topic eli asian vierestä
 Yleistä keskustelua
 Kesäuutispläjäys
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ville
Advanced Member

Finland
645 Posts

Posted - 28/05/2018 :  09:50:47  Show Profile  Click to see ville's MSN Messenger address  Reply with Quote
Liigan ollessa hiljaiselolla kuljettajat näyttävät keskittyvän tahoillaan muihin aktiviteetteihin.

KiLotus on kiitänyt töröjen, tokkojen ja muiden kummallisten pikkukalojen perässä. Pablo laittanee taas foorumille vuotuisen raportin Kalamaratonin käänteistä. Merenkurkussa asti vieraillut ryhävalas taisi jäädä Huljuttajilta nappaamatta...

Havisen Janne "salaharjoittelee" oikeilla radoilla. Kisatuntumaa ylläpidetään Historic-cup:ssa http://www.historicrace.fi/cup/index.html. Kemoran kisat olivat viime viikonloppuna. Botniaringille voi suunnata kannustamaan kesä-heinäkuun vaihteessa.

Willems ja JHavinen Racing ovat osallistuneet kokeilumielessä muutamaan kilpailevan Assetto-sarjan osakilpailuun dtm bemarilla. Tuloksista ei sen enempää, mutta todettakoon, että huippumenestys antaa odottaa vielä itseään. Syyhän ei tietenkään ole ajotaidoissa tai siinä, että ei osaa säätää autoa yhtään, tai siinä ettei harjoittele kisoihin, vaan siinä että muilla on yksinkertaisesti paremmat vehkeet. Tosin Willemsilla taklattiin tätä ongelmaa vaihtamalla tuulilasi isompaan, ns. widescreen-malliin. Nyt näkyy sivupeilistäkin kun muut painaa ohi. Vauhtia syksylle hakeva Willems siirtyy ensi viikolla kaljoitt..harjoittelemaan 2 viikoksi etelän leirille Gulb:n tallin kanssa. Jouni taas painottanee kesäharjoitteissaan massan kasvattamiseen, koska ylipaino=ylivoimaa.

Sweden a.k.a "Nurmon tulppa" on viilannut ajosimulaattorinsa iskuun ja on valmis kohtaamaan syksyn haasteet pari sekuntia per kierros muiden perässä kuten ennenkin. Halkopinon korkeudesta päätellen kuskin fysiikka ei ainakaan lopu tulevalla kaudella kesken, vaikka ohjaamossa ravistaakin nyt vähän enemmän kuin muilla.

Kesällä kisoja on luultavasti aika vähän, mutta suunnitteilla loppukesälle on ns. Celica Cup! Viime kesänä kisakausi aloitettiin Alfa-Cup:lla, ajetaan samantyylinen setti Celicalla loppukesästä. Tästä tiedotteita lähempänä!

-Varikkotoimitus-

Tiukkoja kysymyksiä lapsilta: "Voittiko Elvis ensiksi Idolsin?" -Aada-
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© LFS-liiga Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000