Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 GTR
 Yleistä keskustelua
 Brands Hatch -kisatunnelmia!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

ville
Advanced Member

Finland
645 Posts

Posted - 26/04/2015 :  23:08:20  Show Profile  Click to see ville's MSN Messenger address  Reply with Quote
Kausi 1/2015 on viittä vaille paketissa ja kausi päätetään loistavalla Brands Hatchin radalla! Jälleen kerran kisakausi on tarjonnut kilpa-autoilun ystäville lajin koko kirjon: vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ulosajoja ja dramatiikkaa ja ennen kaikkea tiukkaa kilvanajoa huippukalustolla! (Poislukien Alffa Roomeo...)

Radioliikenne on ollut kaudella värikästä, tekniikkakin on välillä tehnyt jollekin tallille tepposet ja saatiin jopa yksi kisan tiimellyksessä loukkaantunut! (Ollin jalka kramppasi )

PasiM:n ratti on viihtynyt tälläkin kaudella vinossa (valitettavasti vauhtiin vaikuttamatta ). Yksi kolaritilanne on vaatinut tuomarineuvoston, elikkä "Inkvisition" kokoontumisen, jossa tietenkin syyllinen löydettiin nopeasti.

Summa Summarum, Assetto on osoittautunut toimivaksi kilvanajon alustaksi ja on se vaan ollut eri meininki radalla kun ajetaan pisteistä. Ei kyllä ikinä tiedä mitä tapahtuu. Vielä kun saisi yhden tai kaksi "Maldonadoa" lisää tähänkin sarjaan hämmentämään otteillaan, niin draaman kaari olisi täydellinen...Näinkö jonkun Siilinjärveläisen jo nostavan kättä pystyyn ilmoittautumisen merkiksi...

Tämän viikonlopun kisa oli tiukkaa vääntöä Willemsin, Mclaihian ja TTE:n välillä. Voittajana maaliviivalle selvisi lopulta tällä kertaa Willems, jolle japsirassi sopi lapaseen huomattavan paljon Italialaisia paremmin... Mclaihia ja TTE tarjosivat kyllä taas hikisen illan, ei lohjennut nämäkään voitot helpolla!

Mestaruustaisto huipentuu sitten ensi viikonloppuna KiLotuksen ja Mclaihian välille! Kauden paalukuningas Olli roikkuu vielä aika-ajosuoritustensa ansiosta mestaruustaistossa teoreettisella mahdollisuudella mukana. Maksimipistepotilla ja KiLotuksen epäonnella menee mestaruus Laihialle. Mutta jos PasiM:n "kalaonni" ei käänny totaalisesti, vene karahda karille, siima katkea tai kuski putoa kevätjäihin olosuhteiden uhrina, niin pytty matkaa jo kymmenettä kertaa Espooseen. Muut tallit voivat sitten jo aloittaakin salaharjoittelun syksyä varten!

Varikon syövereistä,
T. Punkkinen

Tiukkoja kysymyksiä lapsilta: "Voittiko Elvis ensiksi Idolsin?" -Aada-

kosto
Average Member

Finland
78 Posts

Posted - 10/05/2015 :  23:36:51  Show Profile  Reply with Quote
Viimeisimmässä BH:n kisassa (10.5) on tuloslaskennassa pientä epätarkkuutta...

Lähtö 1: Murinan sijoitus oli oikeasti = 2 (Tuloslaskennan mukaan 4)

Ja vastaavasti jonkun muunkin sijoituksessa pitää olla jotakin virhettä.
Tuloslaskenta ottanee tämän oikaisupyynnön kaikella ystävyydellä huomioon ja korjannee väärän kirjauksen mitä pikimmiten!

-kosto-
Go to Top of Page

ville
Advanced Member

Finland
645 Posts

Posted - 11/05/2015 :  08:11:50  Show Profile  Click to see ville's MSN Messenger address  Reply with Quote
Pahoittelut virheestä , korjataan heti illalla kun pääsen töistä kotiin.

-Ville-

Tiukkoja kysymyksiä lapsilta: "Voittiko Elvis ensiksi Idolsin?" -Aada-
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© LFS-liiga Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000