Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Off topic eli asian vierestä
 Yleistä keskustelua
 Kesäuutispläjäys

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I] Cheeky [:x)]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)] Speechless [:u]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)] Spin [88]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)] Loud [()]
Bugout [8~o] Kiss [xox] Love [xo] Grow [%] Cry [:-[)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?] Wink2 [;)]

   Insert a File

   

T O P I C    R E V I E W
ville Posted - 28/05/2018 : 09:50:47
Liigan ollessa hiljaiselolla kuljettajat näyttävät keskittyvän tahoillaan muihin aktiviteetteihin.

KiLotus on kiitänyt töröjen, tokkojen ja muiden kummallisten pikkukalojen perässä. Pablo laittanee taas foorumille vuotuisen raportin Kalamaratonin käänteistä. Merenkurkussa asti vieraillut ryhävalas taisi jäädä Huljuttajilta nappaamatta...

Havisen Janne "salaharjoittelee" oikeilla radoilla. Kisatuntumaa ylläpidetään Historic-cup:ssa http://www.historicrace.fi/cup/index.html. Kemoran kisat olivat viime viikonloppuna. Botniaringille voi suunnata kannustamaan kesä-heinäkuun vaihteessa.

Willems ja JHavinen Racing ovat osallistuneet kokeilumielessä muutamaan kilpailevan Assetto-sarjan osakilpailuun dtm bemarilla. Tuloksista ei sen enempää, mutta todettakoon, että huippumenestys antaa odottaa vielä itseään. Syyhän ei tietenkään ole ajotaidoissa tai siinä, että ei osaa säätää autoa yhtään, tai siinä ettei harjoittele kisoihin, vaan siinä että muilla on yksinkertaisesti paremmat vehkeet. Tosin Willemsilla taklattiin tätä ongelmaa vaihtamalla tuulilasi isompaan, ns. widescreen-malliin. Nyt näkyy sivupeilistäkin kun muut painaa ohi. Vauhtia syksylle hakeva Willems siirtyy ensi viikolla kaljoitt..harjoittelemaan 2 viikoksi etelän leirille Gulb:n tallin kanssa. Jouni taas painottanee kesäharjoitteissaan massan kasvattamiseen, koska ylipaino=ylivoimaa.

Sweden a.k.a "Nurmon tulppa" on viilannut ajosimulaattorinsa iskuun ja on valmis kohtaamaan syksyn haasteet pari sekuntia per kierros muiden perässä kuten ennenkin. Halkopinon korkeudesta päätellen kuskin fysiikka ei ainakaan lopu tulevalla kaudella kesken, vaikka ohjaamossa ravistaakin nyt vähän enemmän kuin muilla.

Kesällä kisoja on luultavasti aika vähän, mutta suunnitteilla loppukesälle on ns. Celica Cup! Viime kesänä kisakausi aloitettiin Alfa-Cup:lla, ajetaan samantyylinen setti Celicalla loppukesästä. Tästä tiedotteita lähempänä!

-Varikkotoimitus-

© LFS-liiga Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000