Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 GTR
 Yleistä keskustelua
 Brands Hatch -kisatunnelmia!

Note: You must be registered in order to post a reply.

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I] Cheeky [:x)]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)] Speechless [:u]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)] Spin [88]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)] Loud [()]
Bugout [8~o] Kiss [xox] Love [xo] Grow [%] Cry [:-[)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?] Wink2 [;)]

   Insert a File

   

T O P I C    R E V I E W
ville Posted - 26/04/2015 : 23:08:20
Kausi 1/2015 on viittä vaille paketissa ja kausi päätetään loistavalla Brands Hatchin radalla! Jälleen kerran kisakausi on tarjonnut kilpa-autoilun ystäville lajin koko kirjon: vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ulosajoja ja dramatiikkaa ja ennen kaikkea tiukkaa kilvanajoa huippukalustolla! (Poislukien Alffa Roomeo...)

Radioliikenne on ollut kaudella värikästä, tekniikkakin on välillä tehnyt jollekin tallille tepposet ja saatiin jopa yksi kisan tiimellyksessä loukkaantunut! (Ollin jalka kramppasi )

PasiM:n ratti on viihtynyt tälläkin kaudella vinossa (valitettavasti vauhtiin vaikuttamatta ). Yksi kolaritilanne on vaatinut tuomarineuvoston, elikkä "Inkvisition" kokoontumisen, jossa tietenkin syyllinen löydettiin nopeasti.

Summa Summarum, Assetto on osoittautunut toimivaksi kilvanajon alustaksi ja on se vaan ollut eri meininki radalla kun ajetaan pisteistä. Ei kyllä ikinä tiedä mitä tapahtuu. Vielä kun saisi yhden tai kaksi "Maldonadoa" lisää tähänkin sarjaan hämmentämään otteillaan, niin draaman kaari olisi täydellinen...Näinkö jonkun Siilinjärveläisen jo nostavan kättä pystyyn ilmoittautumisen merkiksi...

Tämän viikonlopun kisa oli tiukkaa vääntöä Willemsin, Mclaihian ja TTE:n välillä. Voittajana maaliviivalle selvisi lopulta tällä kertaa Willems, jolle japsirassi sopi lapaseen huomattavan paljon Italialaisia paremmin... Mclaihia ja TTE tarjosivat kyllä taas hikisen illan, ei lohjennut nämäkään voitot helpolla!

Mestaruustaisto huipentuu sitten ensi viikonloppuna KiLotuksen ja Mclaihian välille! Kauden paalukuningas Olli roikkuu vielä aika-ajosuoritustensa ansiosta mestaruustaistossa teoreettisella mahdollisuudella mukana. Maksimipistepotilla ja KiLotuksen epäonnella menee mestaruus Laihialle. Mutta jos PasiM:n "kalaonni" ei käänny totaalisesti, vene karahda karille, siima katkea tai kuski putoa kevätjäihin olosuhteiden uhrina, niin pytty matkaa jo kymmenettä kertaa Espooseen. Muut tallit voivat sitten jo aloittaakin salaharjoittelun syksyä varten!

Varikon syövereistä,
T. Punkkinen
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ville Posted - 11/05/2015 : 08:11:50
Pahoittelut virheestä , korjataan heti illalla kun pääsen töistä kotiin.

-Ville-
kosto Posted - 10/05/2015 : 23:36:51
Viimeisimmässä BH:n kisassa (10.5) on tuloslaskennassa pientä epätarkkuutta...

Lähtö 1: Murinan sijoitus oli oikeasti = 2 (Tuloslaskennan mukaan 4)

Ja vastaavasti jonkun muunkin sijoituksessa pitää olla jotakin virhettä.
Tuloslaskenta ottanee tämän oikaisupyynnön kaikella ystävyydellä huomioon ja korjannee väärän kirjauksen mitä pikimmiten!

-kosto-

© LFS-liiga Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000